آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام میگو و مارچوبه سوخاری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
این غذا بسیار خوشمزه و عالی می باشد و توصیه می کنیم که حتما یکبار آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب میگو و سبزیجات :
روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذاخوری
کره :♦: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده :♦: ۱ عدد
سیر له شده :♦: ۴ حبه
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) :♦: ۲۲۵ گرم
نمک :♦: مقدار کمی
فلفل سیاه :♦: مقدار کمی
آب :♦: نصف فنجان
* مارچوبه :♦: ۳۴۰ گرم
میگو :♦: ۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد)
خلال پوست لیموترش :♦: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو :♦: ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده :♦: ۲ قاشق غذاخوری
آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد کنید)
طرز تهیه کباب میگو و سبزیجات :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه میگو و مارچوبه سوخاری ابتدا باید
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید.
پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه طبخ کنید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید و پیاز و سپس سیر را در آن طبخ بدهید
سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند.
سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند
آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.
تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید
حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و
درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه).
برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند
بهتر است برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری به میگو و مارچوبه اضافه کنید
آموزش کامل و طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری به روش رستورانی
- ۹۷/۰۷/۰۷